lördag 4 februari 2017

general updates

Även om det delas så händer saker och ting. Även om jag för tillfället går hemma och det verkar som jag inte gör något, så händer något.

Jag väntar just nu på att få börja på kommun här i Köping, vad med vet jag inte eller när. Jag vet bara att det ska ske.

Men under tiden så måste jag göra något. Jag försöker koncentrera mig på mitt eget måleri och försöker klura ut vart jag är på väg. Vad vill jag med de få åren jag har kvar på jorden. Det är en stor fråga jag har. Kanske jag aldrig får ett klart svar men jag vet vad jag vill den närmsta tiden.

Med en lön kan jag bli ekonomiskt skuldfri, vilken frihet det är! Jag kan även få råd med vissa grejer som jag inte har haft råd med. Så som att skaffa bil, utöka min samling av konst och fixa en garderob som jag vill ha. Några cigarrer kanske kan införskaffas också. Jag kan resa utan att förstöra matkontot för resten av månaden. Jag kan verkligen börja utveckla ett liv värt att leva med de intressena jag har. Det ät värt mycket.

Men under tiden kan jag hitta något att göra. Målningen är något jag koncentrerar på då det håller mig igång. Men jag har även börjat ta det första stegen att börja arrangera grejer. Konst och kulturgrejer. Jag har tagit det första steget i det. Ifall det blir av är inte klart, men jag har börjat iallafall.

1 kommentar:

  1. Great Article it its really informative and innovative keep us posted with new updates. its was reallyvaluable. thanks a lot.orologi replica
    Nike Shoes
    Rolex Replica

    SvaraRadera