onsdag 1 april 2015

Lovelly travels

Då har jag bokat biljetter till Uddevalla i slutet av månaden. Kommer bli hur kul som helst att få komma dit. Har personligen aldrig varit där och nu har jag fått en väldigt bra vän som bor där. Så nu har jag ju en av de största anledningarna att åka dit. Och jag har en infödd Uddevallabo som kommer kunna visa mig runt. Hur awesome är inte det!!

Det är en av tre stora resor jag kommer göra närmsta månaderna. Jag ska till Sundsvall för Kontaktnätets kongress och ner till Italien med jobbet också. Det känns hur bra som helst. Inte för att jag är dåligt lottad här i Köping men jag kan ta paus från mig själv på något sätt nu när jag reser bort. Jag vet att på de tre resor jag kommer göra kommer jag att träffa så jäkla häftiga människor och göra sjukt sköna grejer och det kommer bota en hel del av den trötthet jag har känt senaste tiden.  Tröttheten från rutinen, tröttheten från att vara lite vilsen ( därifrån karaktären "den vilsna flickan" som jag brukar måla kommer) och framförallt det drama jag själv skapar i mitt eget huvud. I`m such a dramaqueen!!

Så jag har några resor som framför mig som gör att jag ler just nu. Och solen lyser ute. Livet är en väldigt bra plats att leva i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar