söndag 1 mars 2015

Skäggets vara eller inte vara

En sån där dag då jag funderar hårt på hur jag ska jag göra med skägget. För jag är i ett stadie då jag inte orkar raka mig så pass mycket som behövs för att hålla borta. Orkar inte raka mig alls. Sen att jag gillar skägg, helst ett maffigt dock. Men kan jag hålla det på en nivå där det fortfarande är stiligt.

För skägg kan ju vara ostiligt ifall man inte tar hand om det. Det handlar om hur man passar in det i helheten. Allt handlar om presentationen. Vet många som har motsatt tänkande än vad jag har när det kommer till " mode och stil" och deras skägg är så perfekt i deras stil, deras personlighet. Jag som gillar mer klassisk, lite mer gubbigare stil, kan jag rocka det och ändå hålla kvalitet i det. För vill inte att det ska vara "dräggigt", men lite mer bohemisk stiligt.

Just nu handlar det om hur vissa ska ta det också. Vissa jag vill charma. Kommer de att gilla det? Kommer de tycka att det är okej?

Om jag nu kan ta arslet ur vagnen och börja med mer gromming, den gromming som behövs kan jag kanske fixa det. Vi får se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar