söndag 30 november 2014

Vad är ta hand om sig?Att ta hand om sig är ett koncept som ofta studsar i mina tankar. Vad är resultatet av att ta hand om sig? Kan jag personligen leva upp till den allmänna bilden att ta hand om sig?

Jag vet att jag har saker jag kan gör, som jag kan lägga till i mitt liv för att få mer positiva resultat mentalt och psykiskt. Så som att fixa kosten, ta bort mitt kära kaffebröd och bakelsevanor. Vara mer konsekvent i mina besök till gymmet. Och jag gillar att vara på gymmet men har av någon anledning tappat i att vara konsekvent att gå ditt.

Så ja, jag kan bli en mer fysiskt bättre exempel på manligt exemplar. Men är det att visa att ta hand om sig? Är det att se ut som de i paradise hotel eller de på affischerna? För det kan jag nog inte. På grund av hur jag sett ut tidigare och hur jag är genetiskt uppbyggt kan jag nog inte se ut som en fitnessmodell. Som bäst kan jag nog se ut som en strongman och då menar jag som bäst. Och det är många som är som jag. Och jag vill vara nöjd med det jag kan göra.

När det kommer klä sig kommer jag klä mig så bra jag kan men vad jag tycker är snyggt och jag träffar mina vänner som klär sig, inte efter mode, men hur de är och blir så jäkla snygga för de klär sig efter sina häftiga personligheter och därför blir snyggare klädda än vad modemagasinet vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar