söndag 9 november 2014

no future?

Senaste dagarna har varit rätt så händelselösa. Några få händelse har brutit ensamheten lite gran men att varit ensam några dagar har varit bra på en hel del områden. Jag har blivit tvungen att möta mig själv och se vart jag är och vart jag är på väg och reflektioner om att jag kanske är tvungen att göra några val som jag inte vill göra. Så som om de fortsätter att strula om pengar så kanske jag är tvungen att fixa pengar på ett sät som tvingar mig att hoppa av skolan. Och jag vill inte det. Att klara det är vet jag att jag kan och jag måste klara studierna. Men att inte få pengar och byråkratin bara strular och hindrar gör att jag under vissa stunder inte orkar med.

Jag vill bara oroa mig över studierna och förstå det jag måste förstå för att klara tentorna. Jag vill inte oroa mig längre över att jag inte kan betala hyran, att jag inte får veta om jag kan äta nästa vecka och inte veta om jag får mina pengar som jag ska ha som inte kommer för att det ska vara så krångligt. 

Är bara en sån dag jag inte orkar och bara vill bryta ihop på ett sätt men inte kan för jag känner mig tvungen att vara stark på ett sätt jag inte är.

Men vad finns där för val. Ett val att fortsätta vara i en situation där jag känner mig intellektuellt tillfredsställt och där igenom till stora delar känslomässigt tillfreds men inte kan betala min hyra innan slutlönen äntligen kommer och jag fixat mina poäng så jag får csnstöd eller hamna i en situation där jag är så brutalt isolerad och bara går hemma men kan betala hyran. Sistnämnda är så själsligt dödande så det inte är klokt.

Vad ska jag göra? Ett leder framåt men förstör delar av nuet medans det andra skulle ta död på mig för systemet skulle se till att förstå hur värdelös jag är utan utbildning, enligt deras värderingar.

Diggar inte dessa saker för jag kan använda mitt sinne till något så mycket bättre, på de saker jag är bra på och det skulle tjäna det stora mer än vad jag kan göra nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar