fredag 21 november 2014

Miserabel är det nya svarta, inte det nya gula, för det är misantropin

Och när jag rensar örongångarna med diverse högoktanig rock ( just nu animal av peace love and pitbulls. Nostalgin i det är stor) så funderar jag va fan jag ska ta mig för här näst. Studierna går inte som jag hoppades på. Är svårare än jag trodde och att jag inte har någonsomhelst inkomst gör att pressen blir större och jag blockeras och förstör för mig själv fastän jag vill så fruktansvärt. Jag passar inte på industrin, jag klarar inte studier uppenbarligen. Jag vill så gärna in i den världen så det inte klokt åt det. In i den världen där jag kan använda hur min hjärna funkar med abstrakt tänkande och talang för det skrivna ordet, där jag kan jobba med dessa ting och få en fast, regelbunden inkomst.

Men utbildning krävs och jag kommer inte klara det. Hur jag känner mig totalt misslyckad fastän det inte är hela världen. Jag gav det bästa jag kunde ge och det gick inte, så som med mycket i livet.

Så kampen att hyfsat snabbt hitta något där jag kan visa att jag inte bara vill utan att det också går bra är det som gäller så fort jag kan omvända detta negativa till positivitet. Men fram tills dess är misslyckandet total och känslorna därefter.

Fosterställnig, cigarr och Jane Austen nu då. ( Fröken Austen tillhör kurslitteraturen, annars skulle jag inte röra det med tång. IT`S BORING!!!!)
2 kommentarer:

 1. Hej! Jag hittade precis din blogg via fb.
  Jag har ju också en del problem med skolan, eller rättare sagt; jag kunde ha haft en massa problem med skolan om jag inte fått den hjälp jag har eftersökt. Nu har jag tillgång till anpassad tentamen vilket var det största orosmomentet för mig när jag började och jag har fått ett eget rum för att inte störas av andra. Nu vet jag inte vad du har för problem men du kan uppsöka "funka", de kan nog hjälpa dig med dina studier och guida dig till platser på universitetet där du kan få mera stöd. Jag hoppas att du kan hitta ett sätt som gör att du klarar av att fortsätta studera, det verkar vara någonting du verkligen vill. Lycka till, vi ses kanske i korridorerna :)

  / Linn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Välkommen hit!

   Du, det lät väldigt bra! Det ska jag ta en titt på och se om det kan hjälpa. Tack för tipset!!

   Tack och jag hoppas också vi träffas mer i korridorerna. :)

   / löthis

   Radera