tisdag 4 november 2014

Coffe and tobacco as a passion

Några få sekunder av avslappning finns, annars surrar bara massa fakta och tvivel om att jag ska klara tentan på torsdag. Men jag måste försöka. Och ibland så tar jag ett försök till paus med bakver (fan vad min kropp hatar mig och min trotsiga attityd til min diabetes) och funderar på två av mina favoritsaker. Cigarrer och kaffe. 

Kulturen är ju det som alltid varit min största passion här i livet, det är därför jag har valt att kämpa med att få en utbildning inom den. Cigarrer och kaffe är bara såna där saker som kommit senare i livet som passioner. Började dricka kaffe på mer regelbunden basis i gymnasiet och mina första cigarr rökte jag vid fjorton års ålder. Men det betyder inte att jag hade något större intresse i det. Det vara bara något jag gjorde.

Men typ för 6 år sen när jag flyttade tillbaka till Köping så brukade jag och min syster köpa cigarrer till typ nyår och några andra tillfällen så då började det ta sig lite mer. Och sen kom jobb och helt plötsligt hade jag råd. Och med det så kunde jag prova mer. Och eftersom jag inte kan dricka alkohol till var kaffe det uppenbara valet och jag har inte ångrat mig sen dess.

Så att utforska kaffets värld och hur jag kan anpassa det till valet av cigarren för den dagen är en kul utmaning jag unnar mig varje gång jag kan. Är koffeinist och nokotinist av hög grad så varför inte göra det så njutbart som möjligt samtidigt, 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar