fredag 31 oktober 2014

Ingen cool headline så in läs bara!

Då är det första november och jag tänkte sätta mig och skriva något om det. Min första tanke var att tipsa om vad som kommer hända under månaden och det ska jag också göra. Men det slog mig hur ur spår jag har kommit med min blogg. Jag startade upp den för att försöka förklara hur jag upplevde buddhismen och dess läror.

För när jag startade den så var jag fullt koncentrerad på att försöka lära mig det och var rätt så pepp på det. Men det har inte blivit så. Istället har jag skrivit om hur olyckligt kär jag är osv. Sen är falet att jag kanske inte följer de "regler" buddismen lär ut så bra. Humörmänniska jag är så styr det mig rätt hårt. Upplyst? Inte på en fläck!

Min stora fundering idag, förutom den om hur in i helvete jag ska fatta allt innan tentan nästa vecka, är om jag ska försöka styra upp bloggen åt någon riktning eller inte. Det tar vi en kaffe på!!

Iallafall, det coola jag vet händer under månaden är detta:
1. Imorgon har smedjan halloweenfest, så alla som vill fira nykter ta er dit!
2. Varje onsdag har vänstern här i köping kulturhäng. Mysigt som fan.
3. Den 13 november. JAG FYLLER ÅR!! Dags att skippa åldersnojan och fira att jag fått leva ett år till. Som några vet fanns det stunder där det inte var så självklart att jag skulle det.
4. Den 14 november så kommer estradpoeten Ingela Wall till Hagateatern och då ska jag, herr Kluck och Håkan Eklund aka herr Hund agera förband.
5. Den 21 november är det poesi för alla 2.0 på Ögir. Skönt häng med sköna poeter och skön publik.

Kaffe var det, ja......

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar