söndag 28 september 2014

Apropå söndagars ingentinghet

Besegrad av söndagsångest, total tristess och panik över att jag inte är säker på om jag fattar alla nya termer rätt. Hur ska detta gå?

Inget på tv och jag undrar hur jag ska besegra min egen lathet när det kommer till att städa upp i lägenheten. Inser helt plötsligt att jag skriver detta inlägg i en fri versform och den är strofisk. Jag är även en synlig berättare som är påträngande.

Lite har fastnat iallafall men allt annat ska ju också in. Men att påstå att jag inte tycker det är kul är något jag inte vill påstå. Det att jag är där för att läsa något jag gillar och håller på med är ju rätt.  Och vi ska börja med litteraturhistorik efter det. Något jag ser fram emot.

Hoppas bara den där jäkla höstångesten och annan skit lägger sig. Har ju en tenta på torsdag och en dejt som jag ser fram emot veckan efter. Så det här vill jag inte leva med längre.

(hmm, kan detta räknas som en krönika?)

Stirrandes med Boris s som rensar öronen i hörlurarna avslutar jag detta för att resa mig och göra mat. Även poeter behöver mat. Även om jag vill kan jag inte leva på snus, ångest, stesolid och en jävla massa kaffe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar