tisdag 12 augusti 2014

Apropå nya och gamla projekt

Jag har ett projekt som är på väg att bli slut. En "tavla" av märken, kartongbitar och gördlar från cigarrer. det är inte mycket kvar på den nu. Men som alltid så finns det alltid en miljard andra idéer som man kan göra.

Så jag har två som jag nu kommit fram till att de kan vara realistiska att genomföra. Den ena är att verkligen fixa den där egna textsamlingen. Genom ett tips så hittade jag ett bolag som trycker för en summa som är inom mina gränser för vad jag har råd med. Därav det realistiska i det.

Det andra projektet som jag har fått för mig att göra är en ny "klipp och klistra"-tavla. Fick tag i en riktigt bra kartongbit från galleriet som jag kan börja arbeta på. Hur den blir vet jag inte riktigt än men det ska vara ord med i det hela. En sorts fortsättning av mina cutup-dikter. Alltså jag kommer inte använda de dikterna utan jag tänker använda samma tänk. Ord, bokstäver och kanske till och med bilder från lite varstans blandas och tolkas till något "nytt" på tavlan.

Skräpkonst på det häftiga sättet. Inte skräp som i kvalitetslöst utan i underskattad populärkultur. Att ta något som inte ses som värt något och göra något av det som kan betyda mycket. typ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar