lördag 9 augusti 2014

Apropå inspiration

Idag skrev jag äntligen igen. Det var inte mycket men jag skrev. Jag fann inspirationen att skriva något som en dag kanske kan framföras. Något som var "jag". Jag har försökt att finna något att skriva men det har inte blivit något. Inte något som är offentligt iallafall. Det enda som jag skrivit hittills den senaste veckan  är privat, ifall jag får vara mystisk, något som inte varit för alla. Så även om det var väldigt tillfredsställande att skriva detta privata så är det inget som alla får veta. (familjegrej)

Så då att börja formulera något med inställningen att "detta kan jag en dag framföra, när det är riktigt klart" känns skönt.

Och att jag nu med ny dator kan börja leka mera med texter och annat ger mig hopp om att jag kan hitta nya sätt att från fram känslor och lyckas förmedla något till andra. Kanske även inspirera som jag blivit inspirerad av poeter och konstnärer. Det skulle vara coolt! Ska bara installera office som jag lyckades glömma kvar på disken i affären i Örebro när nya datorn inskaffades, klumpig som jag är. Men de är snälla att skickar det till mig.

Och snart dags för skolbänken igen, förhoppningsvis iallafall för två terminer.

Universitetliv, here I come....again...WITH A VENGENCE!! MOAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar