måndag 7 juli 2014

Suck

Att man är tvungen att vara en tjatig jävla pina i rektum bara föra tt det ska hända saker.

Då förra jobbet behöver beslut och info från arbetsförmedlingen för att kunna ge mig de pengar jag ska ha i semesterersättning. Så jag går och undrar på af vad som händer. Ja, då finns ingen info alls och inga beslut. och alla verkar bara bolla frågan och ansvaret ifrån sig. Okej att det finns en anledning till att jag inte är kvar, det går inte att sticka under stolen med men det betyder inte att jag inte ska ha det jag jobbat in. 

Gillar inte att vara en jävla pina för att få resultat. Lite konflikträdd som jag är. Men rätt ska vara rätt. Och det är sånt här som gör att jag blir beredd på att ge upp. Att det ska strula när man är arbetslös och när man arbetar gör ju att man inte blir sugen på nåt. För den största anledningen till att arbeta är ju den finansiella tryggheten i det.  Så finns det ingen trygghet i något av det varför ska man kämpa för.

Nu låter kanske som jag inte vill jobba men jag vill jobba men det ska vara tryggt att jobba. Jag vill veta att det jag jobbar för ska vara där. Pengar ska komma den 25 och det ska inte behövas kämpas och strulas varje jävla månad och jag vill inte oroa mig att jag får pengarna i tid.

Suck.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar