söndag 13 juli 2014

Ett söndagstal...typ

I en tid då allt bara blir mer och mer polariserat och mer kallt från de samhälleliga konstruktioner vi har byggt upp så är det viktigt att vi kommer ihåg de fina , vackra och varma elementen. Allt från sommarnätter med vänner till det där fina smset från henne som är bättre än bäst. Onsdagskvällar med poeter och musiker och lördagseftermiddagen då jag lekte med systersonen. Mänskliga stunder, bra stunder som inte nämns allt för ofta.

För just idag försöker jag tänka ut vad jag kan göra mer eller ifall det jag gör räcker. Funderingar som behöver specificeras så de kan bli presenterade för andra så de kan bli planer och sättas in i verkligheten. De kan bli aktioner som visar att det inte är okej att världen blir kallare och mer omänsklig. Den är och ska vara en vacker värld. Där det är värt att gå upp och kämpa ännu en dag, så som många gör.

Gatuteater framför Arbetsförmedlingen kanske, spontan poesiläsning vid rosenbads dörrar, allt är möjligt för jag har sett saker bli gjorda och organiserade. Händelser som insperarar och vars personer är värda att hedra genom att fortsätta göra saker.

VIVA LA HÄFTIGA MÄNNISKOR!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar