fredag 6 juni 2014

Färre men bättre

Som ni märkt så skrivs det inte så mycket längre här. Mest på grund av det som är viktigt att skriva enligt mig själv inte är så regelbundet längre. Jag är för det mesta bara väldigt mentalt trött på allt och fortfarande väldigt bitter över hur mitt liv är. Jag har skrivit om det förut och jag vill inte repetera det för mycket. Det är som det är och jag har inte orken att orka med det själv. Hur ska då ni vilja läsa det då?!

Så skriver jag hellre när jag om något annat topic när jag känner att jag har tillräckligt för att kunna formulera det. Och ifall det känns som det är annat än just min jävla depression.

Så som att under cruisingen här i Köping blev jag bjuden på en picnic utan dess like. Tjejen som bjöd på denna är inte bara min underbara vän utan även under utbildning inom matområdet så hon kan skapa matupplevelser som är utanför det vanliga, även med enkla medel. Det hade hon gjort då så den lördagen var den bästa starten på sommaren. Jag lyckades få henne glad nu i veckan också med ett paket. Att få visa min uppskattning för hennes vänskap genom att få henne glad är en tillfredsställelse som slår allt.

Och att kunna få skriva att jag var till Stockholm en torsdag och var med min vän som bor där på Museum och äta bra är också en sak jag vill kunna skriva om. De dagar som lyser upp och får en att få paus i en annan så grå vardag är bättre att skriva om än att dagligen rapportera om att "Ja, jag är totalt miserabel idag också".

Så kommer bli färre inlägg men förhoppningsvis bättre substans i dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar