torsdag 12 juni 2014

10 år och fortsätter räkna...

Snart 4 månader kvar tills jag fyller 10 år som alkoholfri. Och reflektionen över hur mitt liv har blivit är att det är bättre. 10 år och livet har tagit fart. Det tar tid men som med allt annat som är värt något så är det just tid som behövs. Tid som läggs på bra saker. 6 år av stort sett isolation. På grund av att jag inte visste vem jag var för jag hade supit bort den mognad som sker under den tiden jag drack. För ja, jag drack för att jag inte ville med verkligheten. Så jag var inte den lättaste att vara runt.

Men efter att jag vågat till fullo, ge mig själv till den yttre välden, den utanför min egen hjärna, kan jag säga att jag är lyckligare. Har mycket kvar som alla andra men har lyckats få vänner som är mer än vänner, jag har insikter om mig själv osv.

Klyschigt men det är den första reflektionen jag har över det hela. Den är ytlig, reflektionen för jag kom på idag att det är fyra månader kvar. Så en vidare, djupare tankesökning kommer ske.

och jag är just idag lite bitter över att trotts att jag förlorat centimeter runt magen så ligger jag på samma match vikt som förut. Mummel....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar