söndag 11 maj 2014

politik är politik är politik....

Då har jag fått de kulturpolitiska programmen från alla jag beställt från utom ett, vilket jag personligen tyckte var lite irriterande då det är just papperskopior jag ville ha. Och som tidigare är det fortfrande vänstern som har mest utvecklat och vill mest och skickade mest just för jag nämnande att jag var aktiv kulturutövare. Jag vill fortfarande inte uttala mig om politiken då jag nyss börjat läsa det jag fått och vill smälta det hela.

Men det känns som de borgerliga borde haft mer då de ändrade hela grunden för kulturpolitiken runt 2009. Då man är med att ändra på den borde man ju ha mer att säga kan man tycka. Men inte då. Typ en till tre sidor bara medans vänstern kom med så många så jag sket i att ens fundera på räkna dem.

Men som sagt jag vill se hur de kan jämföra innan jag säger något mer om partiernas kulturpolitik.

Och har som sagt börjat skissa på hur ett kulturinriktat parti`s program skulle kunna utformas. Men det kommer ta tid och många kommer få höra mig fråga ut dem i oändlighet. " Vad tycker du om det här? vad skulle kunna skrivas här? Hur fan funkar en budget?!?!?!?!?!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar