lördag 31 maj 2014

Inventario

Under flera år nu har det varit så att jag har bara skrivit dikter och lagt dem på hög. De har glömts bort och fått samla damm. Och en dag hittar jag den och tänker "visst fan, jag har skrivit det här!"  I och med Livekarusellen så började jag inse att en inventering och ha koll på vad jag skrivit. Några dikter har jag redan lagt på minnet och det är nytt som fan. Under tidigare situation har jag inte kunnat ur minnet läsa något jag skrivit ifall någon bett mig. Lite smått komiskt när man tänker efter. En författare som inte kan komma ihåg vad han har skrivit. Skulle smiska rumpa som filmidè. Bara George Cloony spelar rollen som mig. 

Lätt för andras grejer har jag haft och det är är lite förvirrande. Kan det vara så att man alltid lägger för stor press på sig själv när det kommer till egna grejer och därför gör det svårare för sig själv. Nervositeten som blir när det är utlämnande texter. 

Åter till poängen, inventerat bloggen efter alla spontana dikter och kopierat ner dem på hårddisken så jag kan skriva ut dem och lägga dem i mappen för kommande läsningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar