tisdag 6 maj 2014

Do I need a reason why?

Varför tränar jag egentligen?

Den frågan ställde jag mig just nu. Satt och läste i ett gammal nummer av ett träningsmagazine för att hitta en artikel om ett kosttillskott. Jag har några små anledningar som är solklara. Jag gillar att vara på gymmet. Jag gillar att jag har fått resultat. Men vad är huvudmålet? Att jag vill se ut som Tom Hardy gjorde i rollen som Bane. Okej. Men sen då? Varför? Är det att jag vill attrahera tjejer? Ja, för att vara ärlig så har det varit så jättelänge. Men det kommer alltid vara de som är i bättre form och absolut killar som alltid kommer vara snyggare än jag. Och jag har dessa tankar i 30+-åldern. På nåt sätt spelar de in. Det är fortfarande inte fler tjejer som kommer fram med tanken att ragga upp mig för jag ser mer vältränad ut än förut. De tittar ja, men de tar inte direkt första kontakten.

( Just kärleksfronten är ett stort komplex för mig då jag inte är klar med den. För er som följd bloggen har hört det förut, men jag har aldrig haft ett riktigt förhållande så det är därför det är så stor fråga med mig. Och just fysisk aktiv med tjejer är en väldigt begränsad upplevelse för mig också)

Så varför går jag dit, förutom för jag tycker det är kul? Behöver jag ett må?. Förutom att det är kul och jag vill bli av med de få dåliga kilona jag har kvar?

Jag vill de ovan men jag vill  också bli större rent muskelmässigt. Men när är nog?

Jag gillar mig mer och mer desto mer vältränad jag blir. Men är det nog och tillfredsställande i helheten? Vad behövs mer?

Introvert så här på kvällningen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar