lördag 12 april 2014

Should it go? Should I have written it at all?!

Shit, efter en stunds funderingar har ibland undrat om jag ska ta bort inlägg eller inte. Vissa har jag tagit bort för de har skrivits under ilska som inte var hundra procent befogat. Men ibland är de mera subtila. Som den som jag skrev tidigare idag. Det var exakt vad jag kände för att skriva just då men jag undrar ibland hur några kommer reagera på den. Allt jag skriver har ju effekt på något sätt, det har allt vi gör. Så jag undrar ibland ifall vissa saker jag skriver är rätt nu. Då var det rätt. Men nu? jag vet inte.

Jag vill som sagt inte be om ursäkt för vad jag känner men jag kan komma att behöva be om ursäkt och förlåtelse för hur jag reagerar och agerar på dem. Och en reaktion och aktion är att skriva på bloggen.

Så jag vet inte ibland vad jag ska göra. De är på ena sidan en bra dokumentation för hur jag kände just då men på andra sidan finns det folk som läser som kanske inte orkar se vad jag skriver. Och även om det är deras ansvar att då inte läsa min blogg så vill jag ju att de ska fortsätta läsa.


Obeslutsamhet deluxe!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar