fredag 18 april 2014

Not strong enough...

Att försöka skriva något värt namnet efter igår känns svårt. Då jag fortfarande känner av det. Tomheten efter något jag inte har haft. Och hopplösheten över att jag inte kommer få det heller.

De senaste 12 månaderna är det två tjejer jag känt för på det där extra sättet för. Båda fortfarande vänner. En är med en annan så där känner jag mig bortvald lite extra mycket. även om jag inte kan göra något åt det för det är som det är. Men det blir ju lätt så att det blir extra hårt då. Önskar jag kunde vara storsint i mina känslor inför detta men så pass upplyst är jag inte. kanske typiskt sårad man eller nåt. Men  som jag har sagt det är gamla sår som bryts upp samtidigt.

Den andra har jag känt väldigt länge och har väl alltid haft känslor för henne på något plan. Men hon ville vara vänner och ifall jag skulle erkänna vad jag känner för henne öga mot öga så skulle det bara göra saker olustiga har jag en känsla av. Men hon är en väldigt bra människa. vi kommer hur bra överens som det är. bara det att jag vill mer. (även om hon kanske kommer lista ut det här)

Önskar hon vågade ta chansen med mig för det skulle bota det hopplösa jag är i. Men då kanske jag måste våga erkänna det till henne personligen och jag orkar inte ett nej till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar