lördag 5 april 2014

Frustrerande lördagstankar

Hur jag önskar jag kunde komma med ett inlägg där jag kan skriva att jag är 100 procent lycklig med min tillvaro. Så jag kan hedra de som stöttar mig kan se att deras kärlek är värd det.

Som igår när jag var på smedjan och jobbade mådde jag skitbra. Sen kommer man hem och tankarna kommer. Och ta det att jag ligger hemma och det är bara masa frustration och dåliga tankar och ett par sms från vänner gör det bättre. Och en av dem säger att vi kanske ska ut ikväll. Det lugnade som fan. Varför kan det inte vara så att åka hem kan vara samma sak!

För även om jag älskar de som får mig att må bättre så är det tomt i lägenheten. Det saknas nåt och jag är så medveten om det så det syns så väl. Så lösningen blir svårare för det är svårt att lösa redan som det är. Så att vara desperat och längta så kan vara skrämmande för de flesta kan jag tänka mig. För jag har lärt mig det den hårda vägen.

Men att inte skriva om det här skulle vara värre. Då skulle jag hålla det inom mig och utsätta mina vänner för allt när vi möts. Och hur rättvist är det!! För jag vill vara så pass närvarande när vi träffas så de kan få det bästa av mig just då.


Som jag sagt tidigare, varför kan det inte vara lätt för? Det här med liv och allt det medför!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar