söndag 6 april 2014

And I still hear my self.

Fortfarande hänger de känslorna sig kvar men de börjar tyna bort och det är väl bra. Fortfarande så imponerad av personen ifråga men insikten om situationen börjar stämma överens med känslorna. Även om det kommer ta ett tag till för att var kär är en stark reaktion på någon. Det är den största i vissa aspekter. Och att det var första gången i mitt liv som jag blev det så snabbt, min första "at first sight"-grej.

Jag vet att jag kommer vara imponerad av personen efter att känslorna lagt sig men har börjat se henne i alla hennes aspekter vilket är väldigt bra. Så jag kan fortsätta vårda vänskapen som vi har för jag kan förstå henne mer utan att ha känslorna i vägen.

Har jag turen att hitta någon nu som kan ge mig det jag söker nu så kommer jag kunna lägga de starka känslorna på den istället och ta det jag känner nu, allt negativt och skit som gör att jag tar lugnande och kasta det i soptunnan och njuta av våren. Även om jag mentalt sagt att jag kommer lägga sökandet på hyllan för det är för mycket smärta för min del som jag inte orkar hantera nu om jag får nobben igen. Det sköra jag lyckats bygga upp igen skulle gå sönder och konsekvenserna vara förödande, för förödande. Dramatiskt? Ja, men tyvärr är det så.

Så hellre lägga energin på saker som är bra då. Men man kan alltid titta och drömma och hoppas.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar