söndag 9 mars 2014

Sunny sunday afternoon

Så det är söndagsmorgon. Eller för att vara ärlig lunch. För att få ligga kvar i sängen så länga jag har gjort är helt underbart. Att jag inte tvingade mig upp och kände att jag måste upp och göra saker. Det är något jag måste tillåta mig nu för tiden. För då jag fått starka mediciner som gör att jag blir trött så måste kroppen få vila ut.

Jag är öppen med att jag går på dessa för jag känner att jag vill vara öppen med allt som jag kan vara öppen med. 

Den enda diagnos jag fått är att jag kan ha en HSP-personlighet och genom den drar med mig alla känslor och ifall jag gör nåt så är det till hundra procent. Så som att blir jag kär så är det till hundra procent, håller jag på med poesi är det hundra procent, gillar jag ett band är det till hundra procent. Inga mellan lägen. Och ibland orkar inte mitt sinne med och istället för att crasha och inte vara till någon nytta så tar jag hellre en stesolid och är seg men fungerande.

Jag hoppas det inte är nåt annat för det går vissa sjukdomar i min familj som är mycket värre. Så som bipolaritet och liknande och det gör mig lite nervös faktiskt.

Men en skön söndag där jag vaknar sent och bara är, plockar upp efter mig själv och gör saker som ger mig lite ro i sinnet är då en väldigt bra plan.

Så ifall jag är seg och kanske verkar extra trött någon gång så är jag antingen väldigt trött eller så har jag tagit ett piller. Så tro inte att jag ignorerar er eller nåt då för ni betyder nåt för mig, det gör ni.

Ha en underbar söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar