torsdag 6 mars 2014

SNAFU.....

Situationer när jag inte kan ha någon kontroll över min hjärna eller min kropp överhuvudtaget. När jag blir för trött och stressar upp mig över saker jag inte kan kontrollera och stressen och tröttheten blir för mycket. När jag inte längre orkar uppleva saker och all fokus jag har försvinner. När mina sårade känslor inte längre kan se det. Den situationen hatar jag. När starka mediciner är enda lösningen så jag kan få sova är så tröttsam. Då starka mediciner är allt jag kan ta till är olyckliga.

För det är då som beslut måste tas som jag har skyggat för måste tas. När något måste göras som jag inte vill är kanske ett måste. Att slippa se så jag kan läka och bli bra igen. 

Varför måste jag bestämma detta för? Jag vill inte ta ett beslut! jag vill bara sluta känna. Jag vill bara drömma mig bort till en verklighet där allt är som jag tycker att det ska vara!! Där jag inte behöver känna det jag känner. Där jag vaknar och hon är där bredvid och det är bra.

En verklighet där inget finns för mig att stressa upp mig över och jag slipper att tappa fotfästet och kan stå rak för ett tag utan att behöva oroa mig.

Allt är fel och jag kan inte göra nåt åt det....förutom att skrika ut allt i ett textbaserat abstrakt inget...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar