onsdag 19 mars 2014

No more appoligees

Det låter så klychigt att jag är trött på att be om ursäkt för mig själv. Men det är det så. Jag är mest trött på att be om ursäkt inför mig själv. Att jag tillåter mig att göra det. Bara föra att jag inte passar in eller att jag inte vågar tjafsa emot vissa.

Visst att jag har problem som jag går till proffsig hjälp för. Men de sidor som är positiva. Att jag är en glad människa som älskar vackra saker och sidor i livet. Att jag är vad jag är så pass mycket att vissa blir nervösa. Att jag gillar när samtal spårar ut. Det är då det blir intressant för böveln. Att jag kan låta mig påverkas av vad som händer omkring mig.

Trött på att dölja att jag vaknar och saknar något i mitt liv. Att få vakna upp bredvid någon som jag kan krama om och känna att livet är okej. Att jag saknar någon att få lägga all min kärlek på. Att ha nån speciell att få kämpa för att göra stolt.

Jag är en man med många och djupa känslor och jag är inte bered att be om ursäkt för det längre.

Jag är trött på att be om ursäkt att jag kan vara motsägelsefull. Livet som vi konstruerat är motsägelsefull. Så var bered på att jag är det.

Jag är här, jag är bra, jag är vänligt sinnad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar