lördag 1 mars 2014

Bikt i mörkret..

Jag måste erkänna att jag använder denna blogg för att få ut mycket som snurrar i min hjärna och ibland tycka synd om mig själv. En bikt och "se mig"-scen.

Och ibland är det repetitivt det jag säger för det är starka känslor.

Som att jag träffat min drömtjej och hon valde en annan och jag hatar det. Vi var aldrig mer än vänner. För det gör så ont att se dem ihop. Även om han är en trevlig karl så gör det ont att se för mina känslor är starka för henne. Och hon är villig att vara en del i mitt liv som vän. Det är ännu en sida som gör att jag känner mer för henne.

Och jag är rädd att så fort jag skriver något här ska hon säga upp bekantskapen med mig. Det vill jag inte. För jag är inte redo för det ännu. Jag är inte redo för att hon ska försvinna.

Önskar jag kunde gå vidare men jag kan inte just nu. Så det är bara att låta kärleken vara för tycker det inte är rättvist mot en annan potentiell partner att komma in när jag inte är redo att ge hela mig till den personen.
Vet inte om det finns mer än en drömpartner i världen för folk. Det kanske finns det. Det kanske är så att den jag ska vara med redan finns i mitt liv och jag kan inte se det.

Som jag påpekade tidigare jag är repetitiv av mig. För det är det som saknas i mitt liv. Jag har allt jag önskar annars. Jag har börjat förståt vem jag är och vad jag är. Det är ju bara en partner jag saknar. Så jag måste nog sluta leta för det är inte okej att känna så här. Även om jag vill ha så kan inte min önskan komma i vägen för allt annat som måste göras.

Det är många inlägg men jag måste hålla igång mitt skrivande och just nu kommer inga dikter fram så jag satsar då hellre på bloggen och skriver av mig här.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar