lördag 15 februari 2014

Stå inte och titta, kom fram och säg hej...

Hur svårt ska det vara att släppa taget om någon egentligen? Det är ju inte så att hon försvinner från mitt liv. Men att jag är kär i henne gör det lite svårare. Känslorna stör och det gillar jag inte. Speciellt inte när jag inte kan använda dem. Att svänga mellan hopp och att förstå att det kanske inte ska hända nåt mellan oss mer än vad det är är påfrestande. För hon är bra, en av de vackraste själar jag mött, och jag vill kunna njuta av hennes närvaro i mitt liv för vad det är just nu.

Och jag låser upp mig för vad som kommer hända. Jag kanske missar en annan underbar tjej som vill vara min ifall jag inte släpper taget.

Men jag hatar denna mentala situation jag är i just nu. Varför kan det inte bara vara lätt för. Det ser så lätt ut för andra. Woops så har de nån och jag står och undrar vad fan som hände.

Och jag vet att jag har fördelar och att det finns dem som checkar in mig. Men varför kan de inte ta första steget för? För jag är trött att gå fram och börja lära känna folk och de väljer andra. Varför ska det vara så svårt för? Ser jag ut som jag ska ta ihjäl dem eller? Det är inte svårt! Kom fram och säg hej! Ge mig lite hopp bara för en stund. Gör det och ni har mig för evigt. Ge mig en chans. Ni kommer inte ångra er.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar